Fructele Goji

De ce Goji?

Fructele goji

sunt trecute adesea pe lista celor mai sănătoase alimente, alături de avocado, spanac, andive, quinoa sau varză Kale ca și superaliment. Bogate în nutrienți și antioxidanți și prezente în salate, deserturi și băuturi, au devenit tot mai apreciate în ultimii ani, însă în China, unde se cultivă comercial, sunt consumate de mii de ani, pentru a trata o serie de probleme de sănătate precum diabetul, cancerul, hiperlipidemia, hepatita, tromboza, tulburările sistemului imunitar, infertilitatea masculină și tulburările oculare care au legătură cu vârsta.

Fructe Goji
Fructe goji
Fructe goji

Beneficii Goji:

Iată câteva dintre proprietățile acestor fructe miraculoase:

  • Așa cum știm, fructele goji sunt bogate în antioxidanți, în mod special în carotenoizi și zeaxanthin. Acești carotenoizi sunt de mare ajutor în protejarea retinei oculare și îmbunătățirea vederii la persoane care au peste 65 de ani.
  • Fructele goji sunt de asemenea o alegere bună pentru protejarea ficatului și a rinichilor.
  • Un beneficiu foarte important al acestor fructe este că ajută la întărirea sistemului imunitar și la păstrarea stării de sănătate.
  • Polizaharidele din fructele goji fac minuni pentru glanda hipofiză și stimulează eliberarea hormonului de creștere (HGH). Acesta este un hormon principal și poate inversa efectele îmbătrânirii, făcându-ne să ne simțim și să arătăm mai bine.
  • Fructele goji au de asemenea o mare capacitate de absorbție a radicalilor de oxigen, foarte importantă în prevenirea oxidării și păstrării stării celulelor și, implicit, în prevenirea îmbătrânirii celulare.
  • Fructele goji previn stările de oboseală și surmenaj care sunt foarte adesea întâlnite în stilul de viață modern. Sunt foarte bune și în ameliorarea migrenelor și insomniilor.
  • Cercetările au arătat și că fructele goji sunt foarte eficiente în creșterea fertilității și îmbunătățirea funcției sexuale, mai ales la bărbați.
  • Fructele goji sunt foarte bune în îmbunătățirea circulației sangvine și ajută la prelungirea duratei de viață.
  • Cu un conținut mare în vitamine și minerale, acestea reduc tensiunea arterială și colesterolul. Unele persoane susțin că acestea pot preveni cancerul, deși acest aspect nu a fost demonstrat știintific.
  • Cei care fac sport consumă în mod regulat goji pentru că ajută la pierderea în greutate și la tonifierea organismului.

Gemul nostru este natural, cu fructe proaspete din grădina proprie.

Fără zahăr adăugat, fără conservanți, fără E-uri, fără aditivi.

Vitamine: A, C, B-uri, Calciu, Magneziu, Potasiu, Seleniu, Complex fibre.